Intrebari frecvente

Home / Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Aceasta conține o prezentare succintă și scurtă a întrebărilor frecvente.
Dacă întrebarea dvs. sau asistența necesară lipsesc, aveți opțiunea de a ne trimite direct întrebarea.

Oferim următoara conexiune:

    • Siret (RO) – Edirne (TR)

Locurile ROLA sunt căutate, astfel încât dispecerii ar trebui să-și rezerve locul în timp util șoferului și camionului (cu cel mult 5 zile în avans, cu cel putin 6 ore înainte de termenul limită).

Șoferul de camion se prezinta in terminal. După ce camionul a fost cântărit, se eliberează biletul. Șoferul manevrează camionul pe drumul rulant printr-o rampă și fixează vehiculul la vagon. Șoferul se bucură de o pauză de conducere și de relaxare în vagonul cuseta ce insoteste trenul, cu serviciul său la bord.

La sosirea la stația de destinație, camionul părăsește ROLA prin rampă. Șoferul este odihnit si isi poate continua călătoria.

Tarifele ROLA pentru fiecare rută sunt furnizate în Calendare și prețuri

1.Plata online

Facturile și biletele ROLA sunt emise in momentul in care faceti rezervarea online.

2. Numerar

Desigur, șoferii de camioane pot plăti, de asemenea, biletele ROLA la fața locului la terminalele și agențiile noastre folosind numerar (euro).

Este simplu să rezervați călătoriile programate ROLA prin intermediul  serviciului nostru de rezervare.

Mai multe informații sunt disponibile în sistemul nostru de rezervare (PDF).

Puteți găsi toate condițiile de transport în Descărcările noastre.

Pe serviciile ROLA Siret – Russe, există condiții specifice pentru transportatorii de autovehicule care depășesc lungimea de 19 metri și înălțimea de 4 metri.

Terminalele nu sunt zone de transport public, ele sunt utilizate pentru transbordarea unităților de încărcare pentru transportul combinat și, prin urmare, necesită un comportament specific pentru a garanta siguranța șoferilor de camioane. Regulile generale de conduită sunt disponibile în mai multe limbi.

În general, toate mărfurile periculoase care pot fi transportate pe calea rutieră pot fi transportate pe ROLA, deși cu câteva excepții. Loturile de mărfuri periculoase trebuie să fie indicate la agenție înainte de plecare, cel târziu. Puteți găsi informații despre transportul mărfurilor periculoase în fișa cu mărfuri periculoase (PDF) sau puteți să vă adresați la biroul nostru de rezervare.

Întrebarea mea nu a fost răspunsă aici